Sistemet e Alarmit

Është një sistem teknologjik që instalohet kryesisht në ambiente të brendshme. Kjo teknologji përdor sensorë të cilët instalohen në objekt. Në sistem krijohen përdorues, të cilët kanë akses për hapjen ose mbylljen e sistemit dhe me komandën e tyre aktivizohet ose jo sistemi i alarmit. Gjithçka raportohet në kohë reale në sallën operative të Elite […]

Sistemet e Kontrollit të Aksesit

Qëllimi i kontrollit të aksesit është të minimizojë rrezikun e sigurisë nga aksesi i paautorizuar në objektet fizike. Kontrollet e aksesit identifikojnë një individ dhe shënon të dhëna mbi orarin e punës apo frekuentimit të ambientit të monitoruar. Kjo teknologji do jetë shumë efikase për kompanitë e mesme ose të mëdha.

Tra Parkimi

Automatizimi i një porte hyrëse ose portat e automatizuara të sigurisë sa vjen e po bëhen praktikë më e zakonshme sot. Ato ofrojnë siguri që aksesojnë hyrjen në një zonë të sigurt. Kryesisht këto përdoren si hyrje në një ambient apo objekt, dhe kryesisht kontrollojnë aktivitetin e automjeteve pasi portat automatike veprojnë si portierë që […]

Automatizim Rezidence

Elite Pol ofron sisteme automatizimi për shtëpi, zyra dhe hotele të përfunduara, si dhe për objekte në proces ndërtimi. Jemi dedikuar ekskluzivisht arritjes së përsosmërisë në Automatizimin e Godinave. Ne e kuptojmë çfarë është më e rëndësishme për ju, kështu që nëse po investoni në një ndërtim të ri dhe keni vendosur për Automatizimin e […]

Instalimet e Sistemeve Elektrike

Kompania jonë, bashkë me instalimin e sitemeve të sigurisë, ofron për kientët tanë edhe konsulencë, projektim dhe instalin të sistemeve elektrike. Mundësojmë instalime për objekte rezidenciale, kompani dhe njësi prodhimi. Ekspertët tanë më të mirë do ju ofrojnë profesionalizëm dhe pajisjet më të mira në treg, në mënyrë që të jenë sa më cilësore dhe […]

Sistemet Inteligjente

Sistemet inteligjente janë pajisje që i vijnë në ndihmë administratorëve të kompaive, pasi kryejnë disa funksione, si: monitorimi i hyrje dajleve, regjistrimi elektronik i kohës së punës së punonjësve, rritja e sigurisë për të shmangur hyrjet e pa autorizuara në godinën e kompanive. Përveç kësaj, ky sistem rrit ndjeshëm sigurinë edhe për zotëruesit e vilave […]

Sistemet Radio

Sistemi i radiove është infrastruktura që përmirëson ose lehtëson komunikimin e qartë të zërit dhe të dhënave, midis individëve në distancë. Teknologjia që ne kemi investuar për këtë sistem është e parametrave të fundit, çka do i mundësojë efektivëve tanë komunikim në kohë rekord, duke eleminuar absolutisht çdo mundësi për të interferuar në frekuencë apo […]

Sisteme Alarmi dhe Fikëse për Zjarrin

Sistemet e alarmit për zjarrin janë pajisje zbulimi, të cilat përbëhen nga detektorët e tymit deri tek njësitë e thjeshta manuale. Sistemi i alarmit të zjarrit është krijuar për të na paralajmëruar për një emergjencë në mënyrë që, të mund të marrim masa për të mbrojtur veten, stafin dhe të tjerët. Sistemi i alarmit të […]

Sistemet CCTV

Qëllimi i të gjitha sistemeve të sigurisë CCTV është sigurimi i pamjeve. Këto kamera janë të rëndësishme kur vendndodhja e biznesit tuaj është në një zonë me kriminalitet të lartë. Megjithatë, në mjediset industriale, kamerat CCTV zakonisht përdoren gjithashtu për të monitoruar mjedise që nuk janë të përshtatshme të monitorohen nga njerëzit, duke siguruar funksionim […]

×