Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Shërbim Truproje

  Siguria nëpërmjet truprojave do ta mbajë familjen tuaj të sigurt, pavarësisht se çfarë ndodh.

  Një truprojë siguron mbrojtje për një person ose një grup individësh që mund të jenë zyrtarë, njerëz të pasur ose njerëz të famshëm nga rreziqe të tilla: si sulmi, rrëmbimi, vjedhja apo forma të tjera kërcënimi.

  Me ndryshimet ligjore të viteve të fundit, të autorizuar për mbajtjen e armëve në lëvizje dhe makinë të blinduar, ka vetëm organe të licencuara që kanë kontratë pune me një kompani private të sigurimit fizik. Nëse dëshironi të keni një truproje për ju ose familjen tuaj, mos hezitoni të na kontaktoni..

  Çfarë ofron një shërbim truproje?
  • Parandalimi i krimit
  • Roli mbrojtës
  • Siguria e transportit
  • Monitorim 24/7
  ×