Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Shoqërues VIP me makina të blinduara

  Udhëtoni të sigurt.

  Nëse keni një koncert, jeni person publik, ose keni një event dhe dëshironi që ju dhe të afërmit rreth jush, të shoqëroheni me automjete të blinduara dhe me truprojë, na kontaktoni për të siguruar aktivitetin tuaj.

  Truprojat tanë VIP kanë përvojë disavjeçare në sigurimin e personaliteteve të ndryshme dhe janë të trajnuar për të evituar dhe minimizuar situatat e dhunshme.

  Çfarë siguron një shoqërues VIP me makinë të blinduar?
  • Parandalimi i krimit
  • Siguria e transportit
  • Mbrojtja e të famshmëve
  • Parandalimi i sulmeve fizike
  • Shoqërim 24/7
  ×