Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Siguria fizike

  Zbuloni vizitorët tuaj përpara se të hapni derën.

  Nëse dëshironi të ruani biznesin tuaj 24/7, nëpërmjet një punonjësi shërbimi, me një turn apo më shumë, ne ju vijmë në ndihmë.

  Shërbimi i ofruar nga ne do i mundësojë rezidencës ose biznesit tuaj të jetë gjatë gjithë kohës i monitoruar nga roje fizike të specializuara. Prezenca e efektivëve tanë do rrisë mbarëvajtjen në aktivitetetin tuaj dhe rrit sigurinë ndaj çdo rreziku të mundshëm.

  Çfarë ofron siguria fizike?
  • Parandalimi i krimit
  • Sulmet fizike
  • Siguria e transportit
  • Monitorim 24/7
  • Mbrojtja e institucioneve
  • Siguria e shtëpisë
  ×