Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Prona

  Mbroni pronën ose rezidencën tuaj me kompaninë Elite Pol.

  Në ditët e sotme sigurimi i pronës tuaj nga rreziqe si dëmtimi, vjedhja, apo sulme të natyrave të ndryshme, janë plotësisht të shmangshme me ndihmën e kompanisë Elite Pol.

  Specialistët më të mirë në treg të sigurisë, të pajisur me eksperiencën e duhur dhe me pajisje ndërhyrje dhe komunikimi të fjalës së fundit të sigurisë, do ju garantojnë që banesa juaj të jetë gjithmonë e mbrojtur nga çdo formë sulmi apo dëmtimi të qëllimtë. Mbrojtja e banesës tuaj është gjithmonë më pak e kushtueshme se përballimi i pasojave të një sulmi të mundshëm.

  Çfarë ofron shërbimi i sigurisë së pronës?
  • Parandalimi i sulmit
  • Ruajtje e pasurisë
  • Siguria e familjes
  • Monitorim 24/7
  ×