Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Monitorim 24/7

  Rrini te qete sepse shtëpia juaj mbrohet 24/7.

  Kur bëhet fjalë për sigurinë, pak opsione janë më të sigurta se sa shërbimet e monitorimit 24/7. Mbikëqyrja 24-orëshe është më efektive kur ndërthuret edhe me shërbimin e patrullimit dhe skuadrën e ndërhyrjes emergjente të agjentëve tanë.

  Me monitorimin profesional, 24/7, ju ndiheni të sigurt se dikush është gjithmonë aty për t’iu përgjigjur nëse ka një urgjencë sigurie, shëndetësore ose ndonjë urgjencë tjetër të madhe në shtëpinë tuaj. Sistemi juaj i sigurisë së shtëpisë i pajisur me monitorim profesional siguron që është e mundur të merrni ndihmë sa herë që ju nevojitet, pavarësisht se ku jeni.

  Çfarë ofron monitorimi 24/7?
  • Parandalimi i vjedhjes
  • Ekipi i sigurisë së vëzhgimit
  • Siguria e institucioneve
  • Siguria e shtëpisë
  ×