Mirësevini në kompaninë tonë!

Kush jemi ne.

Elite Pol ndodhet në Tiranë dhe është krijuar në vitin 2022,si një nevojë për tregun e  sigurisë fizike dhe private duke konkuruar në cilësi dhe performancë .

Eksperienca e gjatë e drejtuesve në fushën e sigurisë dhe në biznes e bën ketë kompani te suksesshme. Ne si kompani ndihemi krenarë me vizionin që kemi për të investuar në imazh, burime njerëzore dhe performancë, për t’i vendosur tregut një standard që i mungon. Të zgjedhësh Elite-Pol,do të thotë, zgjerim i organizatës suaj dhe sigurimi i  një partneriteti të suksesshëm.

Arsyet pse duhet të na zgjidhni ``Ne``

img

Misioni ynë

Të ofrojmë shërbimin më të mirë për klientet tanë.

img

Në kohë

24/7/365 Mbështetje për të identifikuar kërkesat tuaja të sigurisë për qëllimet e biznesit tuaj.

img

Shërbimi më i mirë

Efikasiteti dhe profesionalizmi në shërbim na dallojnë nga ofertat e tjera në treg.

img

Vizioni ynë

Të sigurojmë qetësi dhe siguri për klientët tanë.

×