Na telefononi 24/7


(+355) 677433174

  Quick Contact

  Truprojë për evente

  Sigurohuni që aktiviteti juaj të shkojë normalisht edhe kur ka pjesëmarje të mëdha.

  Truproja në evente siguron mbrojtjen e dikujt të rëndësishëm, i cili është në rrezik, ose i ekspozuar gjatë një ngjarjeje, koncerti ose një organizimi.

  Rojet e sigurisë ofrojnë sigurinë dhe mbrojtjen e dikujt në rrezik, të rëndësishëm ose jo, gjatë një ngjarjeje, koncerti ose një mbrëmje festive. Për shkak të llojit të klientelës që kërkon mbrojtje, që mund të jetë një personazh i famshëm ose një figurë politike, truproja siguron që ata të jenë të sigurt nga rrëmbimi, atentati dhe shqetësime të ndryshme.

  Çfarë ofron një truprojë për evente?
  • Vlerësimi i kërcënimeve
  • Shoqërimi
  • Mbrojtja
  • Siguria e transportit
  ×