Paketat e Sistemit të Sigurisë

Protection Packages

Basic Level Protection
$54.99

Nam quam nunc, blandit vel, luctus
pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecena
nec odio et ante tincidunt tempus.

 • 1 – Konvertuesi NVR
 • 3 Nr – Kamera 5Mp
 • 1 – Sistemi i monitorimit
 • Softuer dhe mbështetje

Bli tani

Mid Level Protection
$69.99

Nam quam nunc, blandit vel, luctus
pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecena
nec odio et ante tincidunt tempus.

 • 1 – Konvertuesi NVR
 • 5 Nr – Kamera 8Mp
 • 1 – Sistemi i monitorimit
 • Softuer dhe mbështetje

Bli tani

High Level Protection
$99.99

Nam quam nunc, blandit vel, luctus
pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecena
nec odio et ante tincidunt tempus.

 • 1 – Konvertuesi NVR
 • 8 Nr – Kamera 10Mp
 • 1 – Sistemi i monitorimit
 • Softuer dhe mbështetje

Bli tani

×